SIMPOZION CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ : " ROMÂNA CA LIMBĂ STRĂINĂ - ÎNTRE METODĂ ȘI IMPACT CULTURAL"; Catedra de Limba Română pentru Studenți Străini, Departamentul de Limbă și Literatură Română și Literatură Comparată; Director de proiect: Lect.dr. Ludmila BRANIȘTE

 

1. Simpozion - primul anunț

2. Simpozion - Anunț final

 

 

 

Stimata Colega / Stimate Coleg,

 

Avem placuta misiune de a Va invita la Simpozionul cu participare internationala: "Romana ca Limba Straina - intre Metoda si Impact Cultural", care se va desfasura la Iasi, intre 23-24 octombrie, 2008.

In site-ul manifestarii: pgid130, veti gasi informatiile si detaliile necesare (pentru orice eventualitate le atasam si la mesajul de fata).

            Intrucat in programul simpozionului e cuprinsa si organizarea unei expozitii cu publicatiile reprezentative ale participantilor, va invitam sa aveti in vedere si aducerea unor volume sau a altor materiale pe care ati dori sa le infatisati publicului.

 

Prezenta Dumneavoastra, precum si a altor colegi ai Dumneavoastra - cu lucrari sau ca audienti - ne onoreaza in mod deosebit.   

 

Va asteptam cu drag,

Organizatori:   Gina Nimigean,  Vladina Munteanu,  Ludmila Braniste

 

 Felicia DUMAS
 Magda JEANRENAUD
 Oana PANAITE
 Corina PANAITESCU
 Ludmila BRANISTE
 Andrei CORBEA HOISIE
 Dorin POPA

 ENGLISH ROMANIAN 
E-noutati (9)
Harta site
Link-uri
[Misiune și scurt istoric] [Management] [Catedre] [Specializări] [Planuri invatamant] [Studenti] [Cazare] [Admitere] [Centrul de Limbi Straine] [Contracte de cercetare] [Burse POSTDOC]

FACULTATEA DE LITERE
B-dul Carol I, Nr. 11,
700506, Iași, ROMÂNIA
Iasi, RO-700506 Romania
Tel: +40 (232) 201052
Fax: +40 (232) 201152
E-mail: letters@uaic.ro
Facultatea de Litere, Iasi, Romania